F2 Gabion :: Galéria (8 kép)

F2 Gabion :: Általános jellemzők

Korszerű és tradicionális. Röviden így jellemezhetjük ezt a kerítéstípust, mely kővel töltött köroszlopokból és kővel töltött lábazatból áll (1. ábra). Az oszlopok és a lábazat magassága is szabadon variálható, bizonyos keretek között. Az oszlopok közé fabetétek, kovácsoltvas kerítéselem is beépíthető. Családi házas környezetben, városban, vidéken egyaránt jól mutat.

F2 Gabion :: A Termék előnyei

A kerítés rendkívül gyorsan, „tiszta” technológiával építhető (nem szemetelünk), a kivitelezés nem igényel speciális szaktudást, azonban az oszlopok pontos beállítása igen lényeges. Ennek a típusú kerítésnek egyik nagy előnye, hogy kevés alkatrészből áll, könnyű összeépíteni. A töltőanyag fagyálló zúzott kő, esetleg kulé, de lehetőség van további töltésvariációk kialakítására is.

F2 Gabion :: Minőség

A fémszerkezet részét képező köroszlop, merevítő oszlop, távtartó kampók és fémháló horganyzott. A kötőelemek rozsdamentes acélból készültek. Az európai minőségi előírásoknak megfelelő bevonat garantálja a minimum 55 éves élettartamot. A hegesztett kerítésmezők (fémhálók), 5 x 20cm-es osztásközökkel, a,c=6mm, b=5mm huzalvastagsággal készülnek a mellékelt rajz szerint. A vízszintes duplahuzal egy rendkívüli stabilitást, merevséget ad a hálónak (2. ábra).

     F2 Gabion :: Méretek

Választható méretek:

D:
sz:
M:
m:

 

40, 50cm
250cm
100, 150, 200cm
40 - 200cm

     F2 Gabion :: Szerkezeti rajzok (3 kép)

F2 Gabion :: Kiszerelés

A kerítést egységekben forgalmazzuk, az egységek a fenti két szerkezeti rajzon láthatóak. Egy egység optimálisan* 2,5 m hosszú, magassága 80-240cm-ig lehetséges. Egy egység tartalmaz 1 oszlopot, két kerítésmezőt (homlokfal, hátfal), és az összes szükséges rögzítő és merevítő elemet (bilincsek, távtartó kampók). Az egységek egymás után sorolódnak, a kívánt kerítéshossz eléréséig, majd egy lezáró oszlop következik.
* A kerítésmezők hossza igény szerint vágással, és a vágott felületek megfelelő lekezelésével csökkenthető.