SCHERF

     GRANULATI :: Zúzalék – Tört szemcsés
 

Házak oldalfala mentén (esővízszíkkasztó), kertitavak, élőhelyek és vízfolyások kialakításához, dekoráció a ház körül és a kertben, burkolatok, szegéllyel körbekerített területek feltöltése, különböző színek és méretek kombinációja, talajtakarás, fák és virágágyások körülkerítése, gyalogutak, sírok díszítése, lapostetők borítása, szobai csobogók, kirakatrendezés.

     CIOTTOLI :: Kavics – Kerekszemcsés
 

Házak oldalfala mentén (esővízszíkkasztó), kertitavak, élőhelyek és vízfolyások kialakításához, dekoráció a ház körül és a kertben, burkolatok, szegéllyel körbekerített területek feltöltése, különböző színek és méretek kombinációja, talajtakarás, fák és virágágyások körülkerítése, gyalogutak, sírok díszítése, lapostetők borítása, szobai csobogók, kirakatrendezés..

     AMBIEN :: Kődarabok és építőkövek
 

Kődarabok: akvarisztika, szoliterelhelyezés kertben, cserjékkel és kaviccsal vagy virágokkal és cserjékkel kombinálva, sziklakertek, kőkosarak megtöltése.

     GABBIA :: Gabionok - Kőkosarak
 

Kert- és tájépítés, útépítés, vízépítés. Modern építészet. Szabadban: takarás, zajvédelem, szél- és por ellen, falburkolás, kertek, parkok bekerítése, építmények kialakítása. Támfalak, kerti szárazfalak, kerti falak, tóépítés, partrögzítés, gátbiztosítás. Gabion kertbe, pad, oszlop, virágtartók, standkialakítás.

     Virágtartók :: Kőkosarak
 

A virágtartó szerkezete duplafalú, 4,5 mm-es átmérőjű kiváló minőségű, Zink-Alu horganyzott hálóból készül. A szerkezet ára a követ/töltőanyagot és a növényeket, dekorációkat nem tartalmazza! A töltőanyag javasolt frakciója 55/80. Kül- és beltéren egyaránt használható, strapabíró, időtálló kivitel. Lapra szerelten szállítjuk. Szerelése nem igényel semmifajta szaktudást, útmutatót adunk hozzá.

     Kiegészítők :: és kereskedelmi áruk
 Kiegészítők  és kereskedelmi áruk