F4 Gabion :: Galéria (10 kép)

F4 Gabion :: Általános jellemzők

Megjelenésében a leglégiesebb kerítésünk (1. ábra). Kővel töltött oszlopok között hegesztett, 2,5 m hosszú, fém mezők. A köroszlopok átmérője 40, vagy 50 cm lehet. Mindenféle terepen nagyon jól, változatosan alkalmazható, tájbaillő. Természetközeli területekre javasoljuk.

F4 Gabion :: A Termék előnyei

A kerítés rendkívül gyorsan, „tiszta” technológiával építhető (nem szemetelünk), a kivitelezés nem igényel speciális szaktudást, azonban az oszlopok pontos beállítása igen lényeges. Ennek a típusú kerítésnek egyik nagy előnye, hogy kevés alkatrészből áll, könnyű összeépíteni. A töltőanyag fagyálló zúzott kő, esetleg kulé, de lehetőség van további töltésvariációk kialakítására is.

F4 Gabion :: Minőség

A fémszerkezet részét képező köroszlop, merevítő oszlop távtartó kampók és fémháló horganyzott. A kötőelemek rozsdamentes acélból készültek. Az európai minőségi előírásoknak megfelelő bevonat garantálja a minimum 55 éves élettartamot. A hegesztett kerítésmezők (fémhálók), 5 x 20cm-es osztásközökkel, a,c=6mm, b=5mm huzalvastagsággal készülnek a mellékelt rajz szerint. A vízszintes duplahuzal egy rendkívüli stabilitást, merevséget ad a hálónak.

     F4 Gabion :: Méretek

Választható méretek:

D:
sz:
M:
m:

 

40, 50cm
250cm
100, 150, 200cm
80, 140, 180cm

     F4 Gabion :: Szerkezeti rajzok (3 kép)

F4 Gabion :: Kiszerelés

A kerítést egységekben forgalmazzuk, az egységek a következő rajzon láthatóak. Egy egység hosszát optimális esetben egy köroszlop átmérő és egy kerítésmező hossz összege adja. Egy egység tartalmaz 1 köroszlopot, 1 kerítésmezőt (homlokfal, hátfal), és az összes szükséges rögzítő és merevítő elemet (bilincsek, távtartó kampók, merevítő oszlop). Az egységek egymás után sorolódnak, a kívánt kerítéshossz eléréséig, majd egy lezáró oszlop következik (3. ábra).