F3 Gabion :: Galéria (4 kép)

F3 Gabion :: Általános jellemzők

Az F2 típushoz képest exkluzívabb megjelenésű kőkerítés (1. ábra). A köroszlopok között köríves elemek helyezkednek el, melyek strukturálják a kerítést. Az oszlopok, és az íves elemek magassági arányai variálhatóak. Kertvárosias területekre ajánljuk. A fémszerkezet részét képező köroszlop, merevítő oszlop, távtartó kampók és fémháló horganyzott. A kötőelemek rozsdamentes acélból készültek. Az európai minőségi előírásoknak megfelelő bevonat garantálja a minimum 55 éves élettartamot. A hegesztett kerítésmezők (fémhálók), 5 x 20cm-es osztásközökkel, a,c=6mm, b=5mm huzalvastagsággal készülnek a mellékelt rajz szerint. A vízszintes duplahuzal egy rendkívüli stabilitást, merevséget ad a hálónak (2. ábra).

F3 Gabion :: A Termék előnyei

A kerítés rendkívül gyorsan, „tiszta” technológiával építhető (nem szemetelünk), a kivitelezés nem igényel speciális szaktudást, azonban az oszlopok pontos beállítása igen lényeges. Ennek a típusú kerítésnek egyik nagy előnye, hogy kevés alkatrészből áll, könnyű összeépíteni. A töltőanyag fagyálló zúzott kő, esetleg kulé, de lehetőség van további töltésvariációk kialakítására is.

F3 Gabion :: Minőség

A fémszerkezet részét képező köroszlopok, íves elemek, spirálok horganyzottak. Az európai minőségi előírásoknak megfelelő bevonat garantálja a minimum 55 éves élettartamot. A fémháló kiváló minőségű AlZn bevonattal ellátott TÜV által bevizsgált termék.

     F3 Gabion :: Méretek

Választható méretek:

D:
sz:
M:
m:

 

40, 50cm
250cm
100, 150, 200cm
40 - 200cm

     F3 Gabion :: Szerkezeti rajzok (3 kép)

F3 Gabion :: Kiszerelés

A kerítést egységekben forgalmazzuk, az egységek a következő rajzon láthatóak. Egy egység hosszát optimális esetben egy köroszlop átmérő és a lábazat íves elemeinek átmérő összege adja. Egy egység tartalmaz 1 köroszlopot, 7 ívet (félkör+kiegészítő ív), és az összes szükséges rögzítő és merevítő elemet (bilincsek, távtartó kampók, merevítő oszlop). Az egységek egymás után sorolódnak, a kívánt kerítéshossz eléréséig, majd egy lezáró oszlop következik.