Hegesztett hálós :: Galéria (10 kép)

Hegesztett hálós :: Általános jellemzők

A kiváló minőségű hegesztett rácsok, amelyek vízszintesen duplahuzalosak, és általában 5x20cm-es lyukosztásúak, Zn, AlZn bevonatosak, a DIN-EN-ISO 146, illetve DIN-EN-ISO 12944 szerint, ezáltal minimum 50 év élettartammal rendelkeznek.

Hegesztett hálós :: A Termék előnyei

A mono rendszerű támfal teljesen egyedi igényekre szabható mind méretét, mind megjelenését tekintve. Nyitottak vagyunk kreatív ötletek megvalósítására is, például fényforrások elhelyezése a falban, különleges falmintázatok kialakítása. A támfal bezöldíthető, a rá futtatott növényzettel megnövelhetjük zöldfelületünket és akár teljesen tájba is illeszthetjük falunkat, amely 2m magasságig 0,5m falvastagsággal állékony és stabil, 2m felett már szélesebb talpszélességre van szükség.
Tiszta technológiával, gyorsan, egyszerűen építhető, környezetbarát. Tölthető kézzel, vagy géppel.
A támfal fenntartási igénye minimális, a fémszerkezet élettartama min. 50 év, melyet a háló minőségi vizsgálatai igazolnak. A támfal vízáteresztő, ezért nincs szükség külön drénezésre.

Hegesztett hálós :: Minőség

A hegesztett háló erős, stabil, esztétikus, precíz munkát lehet vele végezni, viszont rugalmatlan, a felszín egyenetlenségeit, a felszín mozgásait nem bírja (egyenetlenebb felszínre a fonott hálós gabion termékeinket javasoljuk). Ezért csak megfelelően előkészített sík alapra, körültekintő tervezést követően építhető. Az előre gyártott boxokból való építkezésnek, mintegy gazdaságos alternatívája is lehet a mono rendszerű támfal, mivel kevesebb fémháló beépítésével funkciójára nézve ugyanazt, megjelenését tekintve pedig kedvezőbb hatás érhető el.

Hegesztett hálós :: Felhasználását javasoljuk

  • ott, ahol fontosak a pontos illesztések, tökéletes síkok
  • ott, ahol kiemelt szerepet kap az esztétikum
  • lakó-, települési környezetben
  • ott, ahol fontosak a környezetvédelmi és gazdaságossági szempontok